Ismerje meg Cégünket

Tervezéstől a kivitelezésig.... 

Személyre szabott megoldásokkal segítünk minimalizálni energiafogyasztásának költségeit, így garantáljuk a hatékony energiatermelést minden háztartás és vállalkozás számára. 

Segítséget nyújtunk megújuló energia hasznosításával megvalósuló állami támogatású pályázatokon való részvételben, teljes körű lebonyolítást vállalunk a pályázatírástól a kivitelezésig. 

Kulcsrakész megoldásokat kínálunk!

  • Napelemtelepítés
  • Napkollektor kivitelezés
  • Hűtő-fűtő klíma
  • Levegő-víz hőszivattyú
  • Fűtő vagy infra panel


Jövőképünk, küldetésünk

Azt a célt tűztük ki magunk elé, hogy minél több háztartás és vállalkozás számára biztosítsunk olyan energiahatékony fűtési, hűtési és áramtermelési megoldást, mely hosszú évtizedeken keresztül garantálja a hatékony energiatermelést!

Célunk, hogy segítsünk ügyfeleinknek megújuló energiával ellátni az ingatlanjukat és energiahatékony, környezetbarát épületekkel gazdagodjunk. Cégünk a vevők elvárt igényeit, a költséghatékony hibamentességet és a kiemelkedő szállítási pontosságot helyezi előtérbe tevékenysége során. A tulajdonosok elégedettségét folyamatos fejlesztéssel, a kockázatok szisztematikus feltárásával, kezelésével, valamint hatékony és nyereséges tevékenységgel biztosítjuk, hogy az Ön napelem rendszere évtizedekig kiválóan működhessen. 

Cégtörténet - A kezdetektől

1990: A Hajduker vállakozás létrejötte. 

Épületgépészeti berendezések értékesítése, fürdőszoba szerelvények és épületgépészeti berendezések értékesítése. Bevezetésre kerültek a legmodernebb, 5 rétegű csőrendszerek, kulcsos és presses kivitelben.

2001: Épületgépészeti beruházások, kivitelezések. 

Az értékesítés során felmerült az igény merült fel a kivitelezésre is, így ezzel bővítettük cégprofilunkat.

2002: Vállalkozásból Korlátolt felelõsségû társasággá változott a cégforma

 

2005: Napkollektorok értékesítése, kivitelezése. 

Megismerkedés a megújuló energiával.

2010: Mérföldkő

Napelem rendszerek értékesítése és kivitelezése. 

2020: Újabb szolgáltatással bővül a cégprofil: 

Hűtő-fűtő Klímák és levegő-víz hőszivattyús rendszerek értékesítése és kivitelezése.